donderdag 14 februari 2013

PERSONAL | Merci dat jij er bent



Vandaag is de dag dat de één liever in zijn bed blijft liggen en de ander omringd wordt door chocola en flessen witte wijn. De dag dat stelletjes elkaar zoetsappige knuffeltjes met "I love you" geven. De dag waarop de bloemisten en postbodes overuren draaien, althans volgens de films. De dag waarop veel vrouwen toch weer teleurgesteld worden door hun vergeetachtige man of vriend. De dag waarop er meer foto's over een Forever Alone dag worden verspreid, dan nieuwsberichten over bomaanslagen ergens in, bijvoorbeeld, Syrië..

dinsdag 12 februari 2013

PERSONAL | Dagboek en de Mount Everest

Lief dagboek,

Daar zit ik dan. Uiterst geconcentreerd boven mijn wiskundeboek. Ik spreek mezelf al dagen de moed in dat het deze keer wél gaat lukken. Dat ik deze keer wél een voldoende haal, want deze keer heb ik toch zo mijn best gedaan.

Maar lief dagboek.. Ik kan het niet meer aan. Ergens diep in mij, en ik krijg het er gewoon niet uit, zit een gevoel dat elke keer op de toets werkelijkheid wordt. Dat gevoel is gewoon bijna onbeschrijfbaar, maar ik ga het toch proberen te beschrijven, want ja, waarvoor heb je anders een dagboek?

vrijdag 1 februari 2013

TRIPS | Verdwaald


De trein. Voor de één een nachtmerrie, voor de ander een uitje om naar uit te kijken. Een verslaving aan mobieltjes en computers kan, maar een verslaving aan treinen ligt niet helemaal voor de hand.. Toch lijkt het er bijna wel op. Soms zit ik rustig aan m'n bureau, maar spring ik opeens op. "Ik moet met de trein! Nu!