maandag 29 april 2013

PERSONAL | Guido en Gevolg



Het verhaal van het verdwenen kussen zou nog vervolgd worden. Harstikke spannend, ahum. Helaas geen kaartjes gekregen van mijn kussen die ergens op het strand zat te bakken in de zon, of aan het backpacken Amerika was.. De jaren gaan voorbij, en jammer genoeg wordt ook ik steeds ouder. Daarbij ook vergeetachtiger. Mijn kussen lag gewoon beneden op de bank waar ik hem die middag had neergelegd voor mijn zieke broertje. Blijkbaar werkt dat karma toch niet altijd.

donderdag 18 april 2013

PERSONAL | Gezocht: kussen


Nadat ze zich een weg had gebaand door de kleding die overal verspreid lag over de kamer, kwam ze tot het volgende obstakel. De kleding op haar bed. Misschien was het toch slimmer geweest om naar je moeder te luisteren, maar dat is allemaal achteraf.. 

donderdag 4 april 2013

PERSONAL | Nummer 1 broertje van de maand

Als je ouders druk of weg zijn, wil het nog wel eens voorkomen dat jij wat taken van ze moet overnemen. Als je dan twee broertjes in huis hebt wonen, waarvan er ééntje nog net niet helemaal voor zichzelf kan zorgen.. Reken er dan maar op dat je hem een keer naar bed moet brengen, of van school moet halen.