dinsdag 31 december 2013

PERSONAL | Van 2013 naar 2014

We hebben nog 365 dagen om iets van 2014 te maken, maar nog maar een aantal uur om 2013 goed af te sluiten. Wat is dat ene wat jij nog wil doen? Doe het. Want hoe gaaf is het om 2013 met een goed gevoel af te sluiten, en daarmee 2014 goed te beginnen?

Ik kan jullie wel een hele preek mee gaan geven over dat jullie allemaal nieuwe kansen krijgen als de klok vanavond 12 uur slaat. Dat je veranderd als mens, en dat alles dan in één keer weer helemaal goed wordt, maar uiteindelijk gaat het toch om de quote van hiernaast; "life is what you make it". 

Tot zover mijn idee van oud&nieuw. Ik ga nu nog even hard aan de slag met het opruimen van mijn kamer, enzovoorts. (Zodat ik 2013 natuurlijk goed kan eindigen.)

Happy old 2013 & happy new 2014! *drie zoenen*

PS: hoe zit het met jullie "pot vol goeds" ?

dinsdag 17 december 2013

CHALLENGES | Nummer 3

Wat kan het soms toch ongelofelijk moeilijk zijn om vast te houden aan de dingen die je hebt afgesproken. En zo gebeurde het dat mijn deal van 'een maand lang niet naar de Mac' helaas niet mogelijk was. Het was zelfs zó erg dat ik er binnen een week alweer zat. Ahum. Ik schaam mij diep. Toch ook weer niet, want stiekem vond ik het wel lekker.

Ik ben natuurlijk niet helemaal slecht bezig geweest, want, nu komt het, ik ben er maar 4 keer in de periode van 4 november tot nu geweest. Tsjonge, dat viel dan toch nog best wel mee hea.
Gelukkig weten jullie niet dat er op de planning staat om straks met mijn vriend naar de Mac te gaan.

RAPAPAPAPA. KABOEM TSJOUW. Tijd voor een nieuwe challenge! Aan het eind van januari heb ik hopelijk mijn theorie examen, zodat ik eindelijk weer verder kan rijlessen. Dat is vet leuk voor jullie, zodat er weer "wannabe - jamesbond" updates komen!

Goed. Ik heb honger. Dus.. Nou ja, je snapt het wel.